POSLJEDNJI ARTIKLI

BROJ 50 - folija balon (Kod proizvoda: Q49543)
BROJ 40 - folija balon (Kod proizvoda: 49532)
BROJ 30 - folija balon (Kod proizvoda: 49526)
BROJ 20 - folija balon (Kod proizvoda: 49551)
BROJ 18 - folija balon (Kod proizvoda: Q49502)

Na ulazu je bila instalacija od 1000 srcolikih balona sa tiskom "Zagreb Energy" i predstavljalo je Zagreb kao grad sa milijun srca. Unutar auditoriuma je bilo 2000 bijelih balona predstavljalo je zagrebačko čisto nebo i oblake. 
    Noć prije predstavljanja punili smo balone helijem i prevozili ih do Auditoriuma. Naravno uz koordinaciju sve je napravljeno u rokovima i postavljeno kako je planirano.

    "Dana 18.10.2015. godine grad Zagreb se predstavio na svjetskoj izložbi EXPO u Milanu brojnim posjetiteljima kao "grad sa milijun srca". Zagreb se predstavio kao grad tržnica te su posjetitelji imali priliku vidjeti kako izgleda tržnica Dolac s bogatom ponudom povrća i voća. U središtu pozornosti izložbenog prostora bilo je "živo" stablo graba koje je predstavljalo zagrebačke šume i prirodu, kao izvor svježeg zraka šireg područja. Do pozornice na kojo se predstavljao Zagreb posjetitelji su hodali po lišću zagrebačkih kestena, a na ulazu ih je dočekala instalacija od 1000 crvenih srcolikih balona kao podsjetnik na licitarska srca, prepoznatljivi gradski simbol. Dvije tisuće bijelih balona na obodima izložbenog prostora simboliziralo je zagrebačko nebo i time zaokružilo izložbenu cjelinu."