"Čarolija balona" nadogradila je svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte OVDJE.

POSLJEDNJI ARTIKLI

"LOVE" - zlatni folija natpis (Kod proizvoda: love-gold)
BROJ "1" (Kod proizvoda: foil-1)
BROJ "2" (Kod proizvoda: foil-2)
BROJ "3" (Kod proizvoda: foil-3)
BROJ "4" (Kod proizvoda: foil-4)

DOSTAVA ROBE

    Pokrivenost dostave je na cijelom području republike Hrvatske i Europske Unije. Dostava za EU je podjeljena na zone koje imaju svoje cijene dostave. Cijena dostave je od 25,00 kn za Hrvatsku, a dostava za Sloveniju i Mađarsku je već od 85,00 kn ili 11,25€. Popis zemalja i zone u koje pripadaju možete vidjeti u nastavku teksta.

Cijena dostave već od 25.00 kn za područje republike Hrvatske

Dostava se vrši kurirskom službom DPD Croatia ili OVERSEAS EXPRESS na području Hrvatske i Europske unije.

    Pokrivenost dostave je na cijelom području republike Hrvatske i europske unije. Cijena dostave ovisi o količini koja je naručena kao i dostava na otoke (raspored dostave na otoke možete vidjeti ovdje u pdf-u kao i kompletni popis dostava za određena mjesta ovdje u pdf-u). Dostava je u roku od 3 radna dana od vremena kada ste naručili (ako ste odabrali "Plaćanje pouzećem") dok ne stigne na Vašu adresu ili adresu koju sami navedete na području republike Hrvatske (za EU vrijede druga vremena dostave i cijene dostave).

Dostava je radnim danom od 9:00 do 17:00 sati. Ukoliko želite dostavu subotom to morate naglasiti a ista se naplačuje 50% od navedene cijene.

  Prilikom narudžbe u "Bilješkama" napomenite kada želite da Vam se paket dostavi na Vašu ili željenu adresu. Ukoliko niste naveli željeni datum isporuke, naručeno će biti poslano čim prije.

Minimalno vrijeme dostave je 2 radna dana od dana narudžbe a maksimalno do 5 dana.

Područje Dubrovnika i okolice zbog transporta preko Neuma može biti produženo do 5 radnih dana. Stoga Vas molimo da obratite pozornost na to.

    Nudimo Vam PLAĆANJE POUZEĆEM tj. prilikom dostave paketa. Svi poslani paketi imaju svoj jedinstveni identifikacijski broj prema kojem možete vidjeti gdje se i u koje vrijeme paket nalazi. Track&Trace Overseas službe možete naći ovdje. Track&Trace DPD službe možete naći ovdje. Na Vaš e-mail i mobitel dolazi obavijest kada je poslan paket, broj paketa zbog mogućnosti praćenja paketa i obavijest na dan dolaska paketa u koje vrijeme unutar 3 sata će Vam paket biti dostavljen.


Osobno preuzimanje je po prethodnom dogovoru na 01/3327-673 u našem prodajnom prostoru na adresi
Trg kralja Tomislava 9, 10430 Samobor


Delivery of the first EU zone are from approx €11.25 and delivery time is 3-7 working days from order products.
The order can be done from all over the world but delivery can be only in the area of Croatia and countries of the European Union.

Countries in the first zone of the EU are: Hungary and Slovenia  Time of delivery: 2-3 days     "COD" - Cash on delivery available (+ Bank Tax: €8,00)
Countries in the second zone of the EU are: Austria, Czech Republic, Germany, Slovakia (Slovak Republic)    Time of delivery: 2-4 days
Countries in the third zone of the EU are: France, Italy and Great Britain    Time of delivery: 3-5 days
Countries in the zone 4 of the EU are: Belgium, Luxembourg, Holland and Poland
   Time of delivery: 3-6 days
Countries in the zone 5 of the EU are: Ireland, Portugal, Spain and Switzerland     Time of delivery: 4-7 days