"Čarolija balona" nadogradila je svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte OVDJE.

 Ovdje možete vidjeti slike naših kreacija i dekoracija koje smo radili za naše klijente. Uređenja prostora za slavlja kao i naše postavljene svadbene eksplozije u raznim salama sa kojima surađujemo. 


- uređenje auditoriuma na EXPO sajmu u Milanu 2015. sa balonima (1.000 crvenih srca sa tiskom i 2.000 bijelih balona) sve napravljeno u jednoj noći za prezentaciju glavnog grada Republike Hrvatske, grada Zagreba

 

 

- uređenje prostorija Hrvatskog autokluba za podjelu darova sv. Nikole 2013. godine u Zagrebu...

 

 

 - "Udruga za autizam Hrvatske" u suradnji sa udrugom "Kišni čovjek" je za svjetski dan svjesnosti o autizmu koji se obilježava svake godine 02. travnja tradicionalno organizirala puštanje balone na kojima je otisnuto "AUTIZAM 8000". 2014. godine mi smo radili tisak na dotične balone kao i dostavu na sami središnji trg u Zagrebu.

 

Imanje "Kraljev Vrh"-svadbene balonske eksplozije postavljene u hotel "Lavica", restoran "Brezinka", restoran "Gastro Globus", Imanje "Kraljev Vrh"...