SVE ZA VJENČANJE

Najljepši dan, najluđa noć, nezaboravni trenuci... To je Vaše vjenčanje !!!


   Dopustite nam da Vam uljepšamo taj dan našim dekoracijama za svadbene svečanosti.  Ne samo svadbenu salu već i sami obred vjenčanja u crkvi, dom mladenke kada njezin izabranik dođe po nju pa čak i auto koji će Vas odvesti u svadbenu salu. Ne dopustite da Vam ti trenuci prođu bez dekoracija koje Vam mi možemo pružiti.

  Ukrasni lukovi za uređenje doma mladenke i mladenca, ukrašavanje ograde kao i samog auta. U našoj širokoj ponudi imamo za Vas ukrasne dekoracije za crkvu gdje na klupe možete privezati bukete helijskih balona, mašne u raznim bojama kao i ukrasni til po Vašoj želji. Mogučnost puštanja balona na helij kada obred vjenčanja u crkvi završi. Sve Vaše zamisli koje imate jednostavno nam iznesite i mi ćemo se potruditi da Vam te ideje i ispunimo kako bih uljepšali Vaš svadbeni dan.

  Za uređenje svadbene sale nudimo Vam dekoracije koje mogu biti iza mladenaca kao što je veliko "srce u srcu" ili ukrasni stupovi sa svake strane stola, kao i sami mladenci u raznim veličinama. Kreacije možete pogledati u nastavku stranice ili nam predložiti kako ste Vi zamislili.

Pozivnice, uređenja, dekoracije, ukrasni stupovi.

  Ponuda ne bi bila kompletna da Vam ne ponudimo takozvanu "Svadbenu Eksploziju" za prvi ples ili za skrivanje mladenkine podvezice koje je u zadnje vrijeme vrlo popularno.
   Podvezica se sakrije u jedan mali balon koji se nalazi skupa sa stotinom drugih balona u velikom metarskom balonu. Kada dođe vrijeme bacanja buketa i traženja podvezice, mladenac "buši" veliki balon i slobodnim mladićima na svadbi daje zadovoljstvo da traže balon sa podvezicom.

  Naravno eksplozija se može iskoristiti za prvi ples gdje puno balona i konfeta stvaraju ugođaj kao iz bajke. Boje balona koje želite u eksploziju birate sami iz naše široke ponude kao i konfete.

  U ovom kratkom videu možete vidjeti kako svadbena eksplozija može uveličati Vašu svadbenu podvezicu. Naravno što je više malih balona to je zanimljivije i napetije. 

Vaše želje ćemo nastojati učiniti stvarnima u našoj Čaroliji i Vama uljepšati svadbeni dan !!!

Naša preporuka ako još uvijek neznate gdje održati svadbenu svečanost, slobodno se obratite našim dragim partnerima i Vaše vjenčanje će biti kao iz bajke. Vjenčanja u organizaciji
Wedding resorta "Corberon"


i Cateringa "Muring"


su nezaboravna i kao takva Vam ih preporučamo.

Step by Step je glazbeni sastav iz Zagreba koji već dugi niz godina zabavlja goste u raznim prigodama. Ako Vam treba muzika za svatove, rođendan, krstitke ili neku drugu prigodu, potražite ih na...

Duo Step by step

 

PONUDA PO KATEGORIJAMA
(ukoliko imate neku želju ili ste vidjeli sliku neke dekoracije a toga nema u našoj ponudi, slobodno nam se obratite a mi ćemo ostvariti Vaše želje)

Nudimo vam mogučnost tiskanja pozivnica na balone za vjenčanje ali i za druge prigode.

BALONSKE EKSPLOZIJE mogu biti za prvi ples ili podvezicu. U ponudi imamo više uzoraka tiska na velikom balonu.

Ponuda mladenaca napravljenih od balona za dekoraciju svadbene sale ili jednostavno kao poklon vjenčanom paru.

Ponuda svadbenih dekoracija za uređenje svadbenih sala, crkvi, uređenje mladenkine kuće ili stana pa čak i auta u kojem će mladenci uploviti u bračnu luku. Dozvolite da Vam uljepšamo Vaš vjenčani dan na najbolji mogući način.

Najam ili prodaja natpisa "Dobro došli" u raznim bojama. Baneri za mladence.

Klasični baloni u raznim bojama kao i u obliku srca.

Baloni za vjenčanje sa prigodnim tekstualnim natpisima. U ponudi imamo balone sa natpisima za najljepše želje povodom vjenčanja.

Mašne raznih veličina i boja.

Konfete u topu i vrećicama u raznim bojama i veličinama. Za rođendane, vjenčanja i druge prigode.

Tortne fontane za dekorativni ugođaj na torti za razne prilike i događaje.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support