FOLIJA BALONI

Baloni napravljeni od lagane aluminijske folije, jako izdržljivi i raznih motiva i slika za sve prigode. Od dječjih uzoraka za rođenja, rođendane, pjevajućih folija balona, ljubavnih, rođendanskih pa sve do želja za brzo ozdravljenje. Ovdje možete sve to pronaći i naručiti našom dostavom na području cijele Hrvatske.

Folijski baloni za prigode rođenja djeteta. Razni prigodni oblici kao i tekst upotpunit će Vaš dar za roditelje novorođenog djeteta. Baloni od folije su prikladni jer se naravno daju nadopuniti bezbroj puta i lete duže nego klasični latex baloni.

Folijski baloni za rođendanske prigode svih uzrasta. Folijski baloni sa prigodnim natpisima i motivima za čestitke slavljenicama i slavljenicima.

Baloni za vjenčanje sa prigodnim tekstualnim natpisima. U ponudi imamo balone sa natpisima za najljepše želje povodom vjenčanja.

Zamislite balon koji će otpjevati rođendansku melodiju Vama ili slavljeniku kojem ga poklanjate!!! Budite jedinstveni!!!

Ponuda balona za razne prigode i prilike. Nekome izraziti ljubav ili mu poručiti da vam nedostaje i još mnogo drugih poruka koje možete iskazati našim balonima.

Mjesto gdje ćete naći način izraziti ljubav voljenoj i dragoj osobi !!! U ponudi imamo i folijske balone sa prikladnim ljubavnim natpisima pa sve do kreacija napravljenih za izraziti ljubav.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support