POSLJEDNJI ARTIKLI

"LOVE" - zlatni folija natpis (Kod proizvoda: love-gold)
BROJ "1" (Kod proizvoda: foil-1)
BROJ "2" (Kod proizvoda: foil-2)
BROJ "3" (Kod proizvoda: foil-3)
BROJ "4" (Kod proizvoda: foil-4)

SVE ZA ROĐENDAN

   Uredite prostor za proslavu rođendana ponudom naših kreacija koje možete vidjeti ispod teksta i naručiti i koju ćemo Vam sa zadovoljstvom dostaviti. Iznenadite dragu osobu našom dostavom buketa cvijeća od balona za rođendan ili neku drugu prigodu!

   U našoj širokoj ponudi koju svaki dan nadopunjavamo novim kreacijama sigurno ćete pronači nešto za uređenje prostora za proslavu ili poklona za slavljenika. U ponudi imamo i pjevajuće balone koji su popularni kod djece a koji će slavljenici ili slavljeniku otpjevati rođendansku melodiju. Prigodne rođendanske kreacije kojima možete izraziti čestitke za rođendan. Za uređenja prostora za proslavu rođendana možemo Vam ponuditi i balonske stupove i lukove sa likovima iz crtanih filmova za najmlađe do napuhanih balona sa helijem koji će oplemeniti Vaš prostor za proslavu.

   U ponudi osim raznih svjećica za torte "fontana" prskalica i natpisa "Sretan Rođendan" imamo i katalošku ponudu kompletnih setova za proslavu u više varijanti. Od Hello Kitty i Munjevitog Jurića pa sve do piratskih motiva ili prelijepih princeza kao što su Pepeljuga ili Snjeguljica. Setovi sadrže tanjuriće, plastične čaše, pribor za jelo, kapice, zidni poster veličine 2 x 3 metra i puhaljke sa likovima po želji.
    Ukoliko ste zainteresirani za setove molimo Vas da dođete par dana ranije kako bih dogovorili detalje oko narudžbe setova za rođendane. Uskoro ćete ovdje naći popis igraonica i rođendaonica sa kojima surađujemo i koje Vam možemo preporučiti zavisno od Vaše lokacije gdje bih željeli da Vaše dijete proslavi rođendan.

 Sve informacije vezane za uređenje, kreacije i ostalo možete dobiti putem e-maila ili telefonski na broj 01/3327-673 tijekom radnog vremena.

Stojimo Vam na usluzi! 

PONUDA  PO  KATEGORIJAMA

Rođendanske svjećice za torte koje će uveličati proslavu, vjenčanje ili obljetnicu.

Natpisi "Happy Birthday" sa raznim uzorcima.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support